Grecia / Kids Week

Grecia: 21-28 Iulie & 25 aug-1 septembrie

TRASEU

Volos – Paleo Trikeri – Skiatos – Skopelos – Alonnisos – Volos

LOCURI DISPONIBILE
  • 24 de persoane
  • 3 yachturi
COST
  • 1.200 EURO/familie
  • daca vrei sa stii mai multe despre ce este si ce nu este inclus in cost ai detalii aici, in sectiunea „costuri”

Lasa-ne sa iti oferim vacanta pe care o meriti!

Contacteaza-ne si de restul ne ocupam noi.

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Skiathos, o insulă frecvent vizitată de celebrităţi, este cu siguranţă cea mai cosmopolită insulă din Sporade, mulţi asemănând-o chiar
cu Mykonos. Ea are printre cele mai frumoase plaje din insulele greceşti, câteva accesibile doar cu barca. Petrecerile încep pe plaje, în renumitele beach bar-uri din Koukounaries, Banana Beach sau Agia Eleni (pe partea de sudvest a insulei), unde se pot vedea şi cele mai frumoase apusuri, petreceri care ţin până dimineaţă.

Skiatos are 69 de plaje cu nisip fin, iar una dintre ele este distinsă cu blue flag pentru calitatea apei şi a nisipului. Şi pentru o cină autentic grecească, cu legume bio, cultivate local şi preparate gătite în stilul grecesc tradiţional, cu siguranţă vom poposi la Carnaiyo, unul dintre cele mai faine localuri din oraşul Skiathos, localul cu cele mai renumite vinuri greceşti.

Skopelos este o insulă verde cu ape de smarald, unde s-a filmat renumita pelicula Mama Mia. Aici cu siguranţă trebuie să închiriem scutere sau maşini pentru a explora această superbă insulă. De neratat este plaja Limnonari, o plajă extrem de frumoasă, cu mulţi pini şi un apus divin, aflată la 1 km de plaja Agnondas, unde cred că am mâncat cel mai bine în Grecia, la taverna Korali.

Aceste plaje sunt accesibile fie cu barca, fie cu maşini sau scutere, în doar 15 minute de oraşul Skopelos. Oraşul Skopelos este unic în Grecia deoarece conservă arhitectura veche cu străduţe pietruite înguste şi înflorate, care şerpuiesc precum un labirint pe deal printre casele şi bisericile înghesuite.

Alonissos se află în inima Parcului Naţional Marin Alonissos care este format din 7 insule locuite (Peristera, Skantzoura, Kira Panaghia, Ghioura, Psathoura, Piperi şi Alonissos) şi încă 22 de insule nelocuite. Este primul parc natural din Grecia, fiind inaugurat în 1992. Plajele au nisip fin iar apa este cristalină, fiind preferatele amatorilor de scuba diving şi snorkeling deoarece aici se găsesc grote marine ornate cu stalactite. Tot aici pot fi văzuţi delfini şi foci, anumite plaje din insulă fiind protejate, deoarece focile monachus – monachus vin aici să se odihnească.