Thailanda

Thailanda: 7-14 ianuarie 2018

TRASEU

Phuket – Phanga Bay – Ko Hong – Railay(Marea Krabi) – Ko Phi Phi – Puket

LOCURI DISPONIBILE
  • 20 de persoane
  • 2 catamarane
COST
  • 750 EURO/ persoana pentru varianta Classic Catamaran
  • 880 EURO/ persoana pentru Comfort-Style catamaran

Lasa-ne sa iti oferim vacanta pe care o meriti!

Contacteaza-ne si de restul ne ocupam noi.

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Saptamana noastra  in Thailanda incepe in Phuket,unde  ne imbarcam pe un catamaran, ne oprim in Phanga Bay, probabil cel mai frumos si faimos golf datorita stancilor care parca sfideaza gravitatia. Vedem si insula lui James Bond 🙂

Mergem apoi catre Ko Hong,  cea mai mare insula din grupul ei, mai este numita “ The room island” datorita pesterilor din interiorul ei si a lacului mare  care comunica printr-un pasaj mic direct cu marea.

Pe seara ne oprim in Railay pentru a vedea cum apune soarele peste insulele si muntii din Marea Krabi.  Ajungem si pe Ko Phi Phi, insula cu cele mai frumoase plaje si golfuri, unde s-a filmat “The Beach” cu Leonardo DiCaprio, fapt ce a facut-o atat de faimoasa.

Este superb de snorkeling, existand o multime de corali si pesti colorati.
In afara de saptamana pe catamaran, recomandarea noastra este sa mai ramai inca o saptamana daca tot ai zburat pana in Asia, ca sa vezi Bangkok-ul, si de ce nu, sa petreci o saptamana si in tara vecina Cambodia. Noi asa facem 🙂

Pretul include loc în cabina dublă pe catamaran pentru 7 nopţi, skipper, asigurarea ambarcaţiunii, prosoape şi lenjerie, Dinghy & outboard, bucătărie complet echipată.

Preţul nu include: Transportul la şi de la marina de îmbarcare, cheltuielile cu mâncarea şi băutură pe yacht (aprox. 70 €/pers), combustibilul ( aprox 30€/ pers), depozit închiriere ambarcaţiune 200 €/pers, restituit la sfârşitul săptămânii dacă nu s-au produs stricăciuni.